Velerlei Centrum

43

Velerlei Centrum 

Op deze pagina en in onze webshop vindt u ons assortiment aan duurzame nieuwe, gerecyclede en 2e hands producten. In onze winkel is bijvoorbeeld ruimte te huur voor bewogen ondernemers, van flexibele werkplekken tot verkoopruimte in onze winkel tot vergaderruimtes op de eerste etage. Op deze pagina vind u verder de diverse merken die wij in onze winkel voeren. Velerlei is ons eigen label. We maken in onze eigen werkplaats hip en betaalbaar design. Kleurrijke en stoere meubels, groot en klein, lampen, accessoires en nog veel meer. Allemaal gemaakt van gebruikte spullen. De producten van Velerlei zijn te koop in onze webshop.

Simply Chocolate

Simply Chocolate

Handgemaakt met de beste ingrediënten. Lekker voor jezelf en leuk om cadeau te geven.

Wijzonol

32

Wijzonol

Met deze duurzame en zeer goed dekkende verf knappen wij al onze meubels op. Do it yourself? De verf is in vele kleuren verkrijgbaar in onze winkel zodat u zelf aan de slag kunt.

 

Tafelmeesters

36 

Tafelmeesters

Van boom tot tafel. Vakmanschap, klantgerichtheid en inzet kenmerken tafelmeesters. Tafelmeesters maakt prachtige robuuste tafels van o.a. eiken- en douglas van zeer hoge kwaliteit.

Timeboo

61

Timeboo

Houd je van nieuw, stoer, apart, net een beetje anders en ook nog een flinke scheut duurzaam? Dan past de TiMEBOO absoluut bij jou!
Een TiMEBOO horloge is een trendy en eigentijds horloge van BAMBOE. Een basic design zonder toeters en bellen en met een natuurlijke look. 'Natuurlijk' omdat bamboe gezien wordt als het nieuwe hout waar je geen enkele boom voor hoeft te kappen. 'Natuurlijk' ook omdat de banden van kurk zijn, te krijgen in diverse mooie designs.

Maxomorra

Maxomorra

Maxomorra  is een Zweeds merk opgericht door Johan Ström in 2008. Eenvoud, kleurrijk, praktisch en kwaliteit dat zijn de 4 kenmerken waar Maxomorra voor staat. De kleding is voorzien van hippe prints die kinderen erg aanspreken. Daarnaast wordt de kleding allemaal gemaakt van ecologisch katoen en is Maxomorra de trotse drager van het GOTS certificaat, welke garant staat voor het gebruik hiervan en een duurzame en ecologische productie. Een verantwoord label dus! Voor een betaalbare prijs.

Seepje

Seepje

Laat de natuur jouw was doen. 100% plantaardig wasmiddel. Dat scheelt namelijk een boel chemische gribussen en we behouden de natuur zowel in Nederland als in Nepal. In Nepal worden door onze wascapriolen meer dan 60 mensen van een leefbaar inkomen voorzien. 15 mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking pakken samen alle seepjes in. Verkrijgbaar in schillen en een vloeibare variant.

 

 

Ecozone

29

Ecozone

Bespaar op wasmiddel, wasverzachter en electriciteit! Ecoballs zijn een vervanging voor waspoeder. Ze zijn herbruikbaar tot maximaal 1.000 wasbeurten. Waspoeder kost ongeveer het tienvoud per wasbeurt. 100% hypoallergeen, residu-vrij en antibacterieel. De Ecoballs zijn een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele wasmiddelen en ze zijn ideaal voor de gevoelige huid. Ecozone Drogerbal verkort de droogtijd door tijdens het drogen het wasgoed extra luchtig te houden. Zo komt er meer lucht tussen het wasgoed waardoor het droogproces wordt versneld. En door het sneller droger, bespaart u ook op de elektriciteit.

 

Or Tea

Or Tea

Bijzonder smaakvolle biologische kruidenthee in verschillende smaken. Verkrijgbaar als losse thee in kleurrijke blikjes of in stijlvolle zakjes.

Crayon Rocks

crayon rocks muslin bag 16

Crayon Rocks

Het beste krijtje voor jonge kinderen. Ontwikkelt de fijne motoriek, speciaal ontworpen om de pengreep te oefenen. Gekleurd met mineralen pigmenten in levendige kleuren. Ecologisch, gemaakt van sojabonen. Plezier voor kinderen, goed voor onze planeet.

Eigen fabricaat

poef

Eigen fabrikaat

In onze werkplaats maken we van 2e hands spullen mooie nieuwe lifestyle artikelen. Denk hierbij aan kussens van oude Aabe dekens en mooi gekleurde meubels.

Kringloop

Kringloop

We hebben een mooie verzameling 2e hands boeken, meubels, kleding, servies en nog veel meer. Zowel modern als antiek  vindt je bij Velerlei!

 

 

Contact

Contact

Velerlei Centrum
Nieuwlandstraat 47, 5038 SM, Tilburg

Velerlei Kringloop West
Jacques Oppenheimstraat 15, 5042 NM, Tilburg

06-38646067, info@velerlei.nl

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Velerlei Centrum
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Velerlei Kringloop West
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

 

 

 

Webwinkel

Webwinkel

Bij ons kunt u ook online shoppen.
Klik dan hier

 

 

 

Facebook

Facebook

Klik hier om naar onze
Facebookpagina te gaan.