Opgeruimd Staat Beter

Opgeruimd Staat Beter:

Ontruimen, verhuizen, ontzorgen. Wij zijn uw woningopruimer in de regio Den Bosch, Heusden en omstreken! Wij voelen ons maatschappelijk zeer betrokken en stellen onszelf met deze onderneming ten doel zoveel mogelijk mensen te helpen. Dit doen we door enerzijds u te helpen om uw locatie te ontruimen en anderzijds zoveel mogelijk van uw inboedel een tweede leven te geven door er andere mensen gelukkig mee te maken.

Kijk voor meer informatie op www.opgeruimdstaatbeter.com

Reclassering Nederland

reclassering 

Reclassering Nederland

In samenwerking met Reclassering Nederland is het mogelijk om bij ons een werkstraf uit te voeren. Een veiliger samenleving. Dat wil elk weldenkend mens. Reclassering Nederland maakt daar werk van. Letterlijk en figuurlijk. Voorkomen en verminderen van crimineel gedrag. Dat is wat Reclassering Nederland bijdraagt aan een veiliger samenleving. Door gedrag van daders en verdachten positief te beïnvloeden en risico’s te beheersen. Door de voorwaarden te creëren waardoor daders kunnen stoppen met criminaliteit. En weer volwaardig kunnen samenleven in de maatschappij. Het resultaat van het werk is waarneembaar en voelbaar.  

www.reclasseringnederland.nl

Stichting Uit Een Goed Hart

Stichting Uit Een Goed Hart

Stichting Uit Een Goed Hart:

Wij als stichting willen graag mensen helpen die in een situatie zitten, waarbij... ze een oppeper kunnen gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan kindjes waarvan de ouders geen sinterklaas kunnen vieren omdat ze daar geen geld voor hebben, of mensen die helemaal geen familie/ vrienden hebben waardoor ze eenzaam en hele dagen alleen zijn.

Missie
Onze missie is om doormiddel van het werven van sponsors en andere middelen. Geld te kunnen ophalen en zo doormiddel van o.a projecten, activiteiten en of bezoekjes te brengen aan deze mensen, hun een onvergetelijke dag/middag te bezorgen.

Kijk voor meer informatie op uiteengoedhart.weebly.com

 

 

Contact

Contact

Velerlei Centrum
Nieuwlandstraat 47, 5038 SM, Tilburg

Velerlei Kringloop West
Jacques Oppenheimstraat 15, 5042 NM, Tilburg

06-38646067, info@velerlei.nl

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Velerlei Centrum
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Velerlei Kringloop West
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

 

 

 

Webwinkel

Webwinkel

Bij ons kunt u ook online shoppen.
Klik dan hier

 

 

 

Facebook

Facebook

Klik hier om naar onze
Facebookpagina te gaan.