Hét bewijs dat je met plantaardig gebak niks hoeft te missen.
Duurzamer, diervriendelijker, gevarieerder & verantwoorder, zonder iets in te leveren op de smaak!
Beter gebak.
Dat is het idee achter Bakkerij van planten. Qua smaak zit het bij veel gebak wel goed, dus de smaak is onveranderd goed. Qua duurzaamheid, gezondheid, diervriendelijkheid, en variatie kan het vaak een hoop beter, dus deze punten hebben we juist wél aangepakt.
Wij bieden met Bakkerij van planten een aantal kant-en-klare en eenvoudig in horeca te implementeren plantaardige gebaksproducten aan, van een klassieke appel-crumble taart tot een plantaardig cheesecake-alternatief.
Daarnaast bieden we producten aan die op locatie af te bakken zijn. Deze hebben als extra voordeel onder andere dat ze gepresenteerd kunnen worden als zelf gemaakt en dagvers en dat derving eenvoudig tot een minimum beperkt kan worden door het on-demand kunnen afbakken. Daarbij verspreidt het vers afbakken de heerlijke geur van vers gebak.
Plantaardig gebak biedt in in een tijd waarin eetgewoonten in hoog tempo veranderen een interessante mogelijkheid om nieuwe doelgroepen te bereiken en bestaande doelgroepen te blijven bedienen.
De producten van Bakkerij van planten zijn ontwikkeld om eenvoudig te kunnen worden toegevoegd aan vrijwel elk assortiment gebak zonder uit de toon te vallen. Daarnaast is het altijd mogelijk om huidige producten simpelweg te vervangen door onze plantaardige alternatieven, omdat onze producten op geen enkel vlak onder doen voor varianten met dierlijke bestanddelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, en lees in de tussentijd welke groeiende doelgroepen u aanspreekt met plantaardig gebak;
Hieronder vind je het huidige assortiment van Bakkerij van Planten.